jobb

nu har jobbet börjat. ska jobba i 3 v 6 h om dagen. har jobbat i 2 dagar och det är kul :D

vill veta något om usa... vill ha familj.... det finns många vill i mitt huvud typ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

midsommar

just nu ligger jag i ett tält..och väntar på... något! ska snart gå ut och se vad som händer.. funderar även på att se vad jag ska hitta på i mon .... vi ska i alla fall dans runt midsommarstången! om någoN har tråkigt kan ni ju smsA

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hemma igen

har varit hos farmor och farfar... de har en sommastuga på landet utan internet....... men jag har haft min sista simträning med mina små simmare på 1.5 år :(.
kommer nog inte bli så mycket bloggande över midsommar det är typ fult upp... vi i min familj och typ massa familjer till börjar fira midsommar på torsdagen med typ tävlingar med mera. sedan hoppas jag att jag kan fira med mina kompisar på fredag kväll och på lördag åker vi till norge på 50 års fest med min pappas typ bästa kompis... min körlärare!
massa att göra.... sedan sommarjobbet börjar på måndag ;D jag är nog den enda som är glad för att börja jobba

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

varför finns ångerst?

just nu ligger jag i min säng och har ångerst och undrar varför just jag......
vet mycket väl att du är en av mina bästa vänner och att det inte är lätt för varken mig eller dig! vet inte varför jag tvekar...
är inne i en dålig period när jag ångrar massa saker typ varför jag lämnar min klass för usa, varför jag inte/tog tog vara på chansen. varför jag inte har berättat hur mycket du betyder. varför jag inte sakt att du har räddat mig ur en gropp som aldrig slutar så många gånger. varför jag orkar leva som jag gör, av saknad. vet inte varför jag blir så som jag är nu, men jag vet att vi inte kommer gå åt olika håll för det kommer jag inte tillåta att vi gör, för jag vill att du ska finnas i mitt liv som en av mina bästa kompisar(hoppas att du vill ha mig i ditt liv). en som man kan LITA på en som altid förstår. har svårt att säga till folk vad jag tycker men du betyder mest och du vet mest om mitt liv. DU ÄR EN AV MINA BÄSTA KOMPISAR OCH SÅ KOMME DET ALLTID ATT VARA!<3
vill att du får veta detta och jag kan inte hålla allt inom mig för då kommer inte leva som jag gör länge till.

lovisa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vill va glad men jag vågar inte.....

vet inte om jag vågar vara glad... vill det men vågar inte för om det inte är min plasering så kommer jag att ångra att jag var glad. vill att explorius ska ringa och säga att de har hittat en familj till mig ..... nu börjar det närma sig inte så lång tid kvar! om jag får välja när jag ska åka så skulle jag vilja åka typ 24 augusti för då hinner jag säga hej då till min klass :D om jag ska gå på den skolan som står som aktuel plats för aktivitet så ska jag gå på en ganska stor skola och föra året började dom den 2 september tror jag!

SKA JAG VÅGA VARA GLAD?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

:D eller :(

har inte skriv på någon dag ... för jag vet inte om jag ska gråtaav glädre eller om jag ska va ledsen! jag fick hem ett papper från usa där det står typ prelimär plats för aktivitet och en adress om man sker på adressen så är det en skola i woodbury en förort till minneapolic ..... och det verkar som om det är den skolan jag ska gå på i usa men jag är inte säker eftersom att jag inte fått någon familj.... vill ha det nu ... vill inte bli lycklig och glad om jag inte är säker på att det är min placering.
vill veta nu .... orkar inte vänta längre .... hoppas på att det är denna minen som jag ska ha :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:(

vilken dag!
vill inte säga hej d, vill inte sluta i min klass, vill inte..... fins så mycket man inte vill.
ska till sjukhuset, ska baka till min klass ska .... göra aldeles för mycket saker.

vill ha familj nu, vill veta när jag åker NU

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

klassfest

i kväll är det klassfest. ska va och hämta louise vid 20 i sju för vi ska bege oss ut i skogen och grilla.... hoppas det blir kul. ska till tandläkan i morgon vid 9.30 :( sedan ska ju bära flaggan i mon genom stan framför alla studenter.
FÖRSTA GÅNGEN JAG GÅR TILL TANDLÄKAN I FINKLÄNING UNDRAR VAD HON SÄGER?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bal

jenny och jenny skulle på bl idag. jag och jenny (ljus) gick till frisären och fixade hennes hår sedan hem och tillbaka till stan och fota :D sedan hem och fixa jenny (mörk) är nöjd med hennes hår, idag var det mer roky än i går då hon såg ut som en prinsesa. Jätte fina blev de båda två.
jenny bal  

jenny L bal

om man kan bli för söt så vet jag två som är det :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jenny och jenny

idag började dagen med att jag och charlotte fick stå och fryssa i 3 h vid sjön ... sedan var det dax att äta i sanden vid volly bollen trevligt att man har en så duktig klass som gick vidare ... jag och jenny och jenny gick till frisören och jenny (mörk) skulle parmanenta håret men hon blev inte nöjd så när vi kom hem plattade vi det och lockade det och satte up det inför balen idag :D kommer nog ett kort på det sedan :-D jag blev nöjd med uppsättningen och jenny blev nöjd med sminkningen :) DUKTIGA VI ÄR ! nu ska vi snart cykla ner till stan och kolla på alla fina studenter som är på bal. och i mon är det jenny(ljus) tur att ha bal så då blir det en lång dag som börjar med ett frisörbesök vid 9.00 så en tidig upstigning på min lediga dag.. men vad gör man inte för sina kompisar :)

vill ha familj. en kompis ringde soim hade nytt nummer i dag och jag trode det var explorius som skulle säga att jag hade fått en familj ... men nej nej i9te sån tur i dag ... men i mon kanske eller inte

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skolan

sitter i skolan har spelat volly boll i morse 20 min. sedan hem till louies och se på beck :D hemsk var den. nu ska jag ha historia sedan slutar jag för i dag och jag ska nog inte till skolan mer förens om 1 v. min sista dag med min klass. min sista dag på typ 1.5 år på min skolan.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

placering

jag kommer få placering sist .... känner det på mig :(

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

ny vecka..

ny vecka och måndagen är snart över.har bara 2 dagar kvar med lektioner för på torsdag är det vollyboll och på fredag är jag ledig. nästa vecka är jag ledig på måndag, student tisdag torsdag och slutar på fredagen! :D

snart sommarlov och jag vill ha familj. tränade ett spining pass i dag och mitt i "backen" kom jag på att jag inte vet vart jag ska nästa år och att jag inte kommer bo kvar hemma hos mamma och pappa.

-------------------/ familj nästa hålplats tror jag avslutar detta med.....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()